The 2-Minute Rule for آنفولانزا سرماخوردگی
The 2-Minute Rule for آنفولانزا سرماخوردگی
Blog Article
اگرچه شباهت زیادی بین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا وجود دارد؛ اما سرماخوردگی معمولاً بهآرامی پیش میرود و شدت آن نسبت به آنفولانزا کمتر است.
در بررسیهای انجام شده مشخص شده که ویروس آنفلوآنزا عامل ۱۰ درصد مراجعات سرپایی کودکان به کلینیکها و علت ۶.۵ درصد بستریهای کودکان با عفونتهای تنفسی بوده است.
بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا
ایسنا/مرکزی یک اپیدمیولوژیست و کارشناس مبارزه با بیماریهای دانشکده علوم پزشکی ساوه به تشریح بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا پرداخت.
چای زنجبیل یا زردچوبه را با عسل و لیمو بنوشید. مصرف چای زنجبیل به دلیل اثرات ضدالتهابی آن برای آنفولانزا نیز مفید است. همچنین با ترکیبات خود که التهاب را کاهش میدهد به تجزیه مخاط کمک میکند.
داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.
بیماری آنفولانزا، بیماری که نام آن در این روزهای سرد پاییزی، بسیار شنیده میشود. این بیماری با منشا ویروسی خود بسیار واگیردار بوده و سالانه افراد زیادی را مبتلا میکند، البته که در پاییز و زمستان فعالیت این ویروس دو برابر خواهد شد. بطور کلی همه آنفولانزا ایدز شما نام این بیماری را شنیده و حداقل یکبار به آن مبتلا شده اید.
در صورت لزوم می توانید با دکتر داخلی آنلاین مشورت کنید و هم می توانید به صورت حضوری به متخصص داخلی مراجعه کنید.
احتمال دارد پنج تا هفت روز پس از بروز علائم هم بتوانید ویروس را پخش کنید.
آنفولانزای معده همان عفونت معده است که با اسهال و استفراغ همراه است. آنفولانزای معده با آنفولانزا کاملا متفاوت است، همانطور که گفته شد آنفولانزا یک بیماری ویروسی و تنفسی است و باعث بروز سرفه و گلودرد میگردد و میتواند از طریق تماس با جسم آلوده یا قطرات تنفسی فرد بیمار به بدن فرد منتقل شود، اما آنفولانزای معده یک بیماری ویروسی و مسری است که ویروس آن از طریق خوردن مواد غذایی با بهداشت ضعیف ایجاد میگردد.
نوشیدن مایعات فراوان و استراحت کافی به بهبود علائم بیماری کمک میکند. درمان و اقدامات خانگی برای کنترل علائم آنفولانزا عبارتاند از:
همانطور که در بالا ذکر شد، واگیری این ویروس بسیار بالا بوده و در کسری از زمان میتواند فرد سالم را مبتلا کند. معمولا فرد بیمار با سرفه یا عطسه، این بیماری را در هوا یا یک فضای بسته پخش کرده و افراد سالم را در معرض خطر قرار میدهد.
تا حد امکان، از مکانهای شلوغ دوری کنید. آنفولانزا در مناطق شلوغ (مراکز مراقبت از کودکان، مدارس، ساختمانهای اداری، سیستم حمل و نقل عمومی و…) به راحتی انتشار مییابد.
مهمترین روش، درمان حمایتی و درمان خانگی آنفولانزا است. استراحت، نوشیدن مایعات و شستشوی گلو و بینی با محلول آبنمک به بهبود علائم کمک میکند.